ContáctenosCuestiones jurídicasCuestiones financierasOpiniones | País:
Ucrania
Australia
Austria
Azerbaijan
Albania
Argelia
Angola
Andorra
Antigua y Barbuda
Argentina
Afganistán
Bahamas
Bangladesh
Barbados
Bahrein
Belize
Bélgica
Benin
Bielorrusia
Bulgaria
Bolivia
Bosnia y Herzegovina
Botswana
Brasil
Brunéi
Burkina Faso
Burundi
Bhutan
Vanuatu
El Vaticano
Reino Unido
Venezuela
Armenia
Vietnam
Gabón
Haití
Guyana
Gambia
Ghana
Guatemala
Guinea
Guinea-Bissau
Honduras
Grenada
Grecia
Georgia
Dinamarca
Djibouti
Dominica
República Dominicana
Ecuador
Guinea Ecuatorial
Eritrea
Estonia
Etiopía
Egipto
Yemen
Zambia
Sáhara Occidental
Zimbabwe
Israel
India
Indonesia
Irak
Irán
Ireland
Islandia
España
Italia
Jordania
Cabo Verde
Kazajstán
Cambodia
Camerún
Canada
Qatar
Kenia
Kirguistán
de China
Chipre
Kiribati
Colombia
Comoras
Congo [República]
Congo [República Democrática]
Kosovo
Costa Rica
Côte d'Ivoire
Cuba
Kuwait
Laos
Letonia
Lesotho
Lituania
Liberia
Lebanon
Libia
Liechtenstein
Luxemburgo
Mauricio
Mauritania
Madagascar
Macedonia
Malawi
Malasia
Small
Maldivas
Malta
Marruecos
Islas Marshall
Mexico
Micronesia
Mozambique
Moldova
Monaco
Mongolia
Myanmar [Birmania]
Namibia
Nauru
Nepal
Niger
Nigeria
Países Bajos
Nicaragua
Alemania
Nueva Zelanda
Noruega
Emiratos Árabes Unidos
Omán
Pakistán
Palau
Palestina
Panamá
Papúa Nueva Guinea
Sudáfrica
Paraguay
Perú
Corea del Sur
Corea del Norte
Sudán del Sur
Polonia
Portugal
Puerto Rico
Rusia
Rwanda
Rumania
Salvador
Samoa
San Marino
Santo Tomé
Arabia Saudita
Swazilandia
Seychelles
Senegal
San Vicente y las Granadinas
Saint Kitts y Nevis
Santa Lucía
Serbia
Siria
Singapur
Eslovaquia
Eslovenia
Islas Salomón
Somalia
Sudán
Suriname
EE.UU.
Timor Oriental
Sierra Leona
Tayikistán
Tailandia
Tanzania
Togo
Tonga
Trinidad y Tobago
Tuvalu
Túnez
Turquía
Turkmenistán
Uganda
Hungría
Uzbekistán
Uruguay
Fiji
Filipinas
Finlandia
Francia
Guayana
La Polinesia francesa
Croacia
República Centroafricana
Chad
República Checa
Chile
Montenegro
Suiza
Suecia
Sri Lanka
Jamaica
Japón
  | Idioma:
Español
Polski
Українська
Русский
English

ТОП-12 відмовок та єдиний аргумент "ЗА"

ТОП-12 відмовок та єдиний аргумент "ЗА"

Щоб не почати вивчати іспанську саме зараз, Ви підсвідомо шукаєте собі відмовки, адже навчання потребує вашого часу, змін у повсякденному графіку та неабиякого самоконтролю.

Іспанська все більше набирає обертів у світі, збільшується число тих, хто вчить іспанську.

Зростає зацікавлення до мови і в українців, які облюбували Іспанію та її пляжі, людей, культуру і які дивляться в бік Латинської Америки, або, навіть, Китаю. 
І в моменти, коли іспанська Вам конче потрібна: чи то для роботи, навчання, бізнесу, подорожі, чи для проживання; Ви починаєте закохуватися в мову, багато її чуєте повсюди, вона Вам гладить вушка, заманює і вабить, у Вас народжується бажання її вивчати.
Ви виношуєте думку про те, що потрібно до наступного року вивчити іспанську. Але минає час, бажання гасне, вицвітають спогади та забуваються обіцянки самій собі...

Якщо скласти всі відмови, які мені довелося почути, вийде мальовничий діалог - картина того, що з Вами відбувається і як Ви самі собі відмовляєте. 

Застереження! Читайте, озброївшись почуттям гумору :) 

Отже, ТОП-12 ваших відмовок, щоб відтягнути момент навчання:
  1. Січень.
    01.01. - "Доброго дня. Мені Вас порекомендували і мене цікавить іспанська. В мене, мабуть, початковий рівень, бо я вже знаю кілька слів: buenas diaz, ola, чіка, адіос. Мені треба навчитися говорити до літа, щоб я могла розуміти добре іспанців, бо хотіли замовити салат, пояснювали офіціантові по-англійськи, він нічого не розумів, і нам принесли бог зна що, не могли то їсти. Заплатили купу грошей і пішли голодні. Можу почати навчання, хоч завтра, 02.01! Але я вам ще напишу, коли мені підходить, бо не знаю ще свого графіку роботи". 
    05.01. - "Добрий день. Поки не знаю, як будемо працювати, нам ще графіку не сказали, обіцяли з наступного тижня. Давайте вже після Різдвяних свят почнемо. Я Вам ще напишу".
  2. Лютий.
    08.02 - "Добрий день. З нового року стільки роботи, все не було як Вам написати. То вже думаю, що після Валентина, бо в мені тут романтичну подорож коханий готує, казав тиждень нічого не планувати і взяти відпустку. Як приїду, напишу Вам, то вже точно почнемо десь в кінці лютого".
  3. Березень.
    08.03 - "Добрий день. Вітаю зі святом. Всього найкращого! То вже можемо почати після трьох оцих вихідних. Я зможу займатися раз в тиждень після 20:00. В який день, я Вам ще скажу, бо зараз точно не знаю, в мене графік "плаває". Я Вам ще напишу. Божечки, я вже таааак хочу вчити ту іспанську! Ті морози тааак набридли :( , вже хочу в Іспанію! Я навіть почала слухати іспанські пісні! Адіос! :) ".
    15.03 - "Добрий день. Вибачте, що раніше не написала, я зможу по п'ятницях після 20:00, але то тільки до 1 квітня, а там графік буде інший, то ще передомовимось. Зможу 22 і 29.03. Хоча, ні, 22 не зможу, бо то день народження мого коханого, а 29 - в моєї мами :( . Щось мені не виходить :( . Може вже в квітні? Я Вам ще напишу!"
  4. Квітень.
    05.04. - "Добрий день! :) Ой сонечко пригріло! Вітаю Вас з весною, нарешті потепліло. Скажіть, а ми встигнемо до червня все вивчити? Бо я вже в 15 червня їду. А можна по Скайпу займатися? Бо щось нічого не встигаю то на лижі, то на термальні води. То коли вже можна буде почати? Може давайте завтра? Вам на 8:00 підійде? Я ввечері така втомлена, що нічого не сприймаю, і на 11:00 маю бути на роботі (нам знову графік змінили)".
    06.04 - 10:50 "Доброго дня. Ой, вибачте, я проспала... Мені зранку тааак важко прокинутись. Зранку займатися точно не зможу. Я Вам ще пізніше напишу, мушу бігти. Ще раз вибачте".
    10.04 - "Доброго дня. Я так подумала, а давайте після Паски! ТО вже точно, бо я нічого не встигну вивчити. Може дайте мені якусь ссилку, я би вже щось сама почала вчити. Але я ще напишу Вам, коли в мене будуть вільні години, може в обідній час мені вдасться позайматися".
  5. Травень.
    03.05 - "Добрий день. З тими святами... зовсім забігалась, роботи навалилось, щось все нараз. Думаю, що десь ближче до кінця місяця розгребусь. Я Вам ще напишу обов'язково!"
  6. Червень.
    06.06 - "Добрий день. Мене тиждень не буде, так втомилась, їду з подругою в Карпати, то займатися не зможу. Як приїду, домовимось вже 100%!".
  7. Липень.
    08.07 - "Добрий день. Мені не вийшло раніше написати. Сиджу в аеропорті, за пів години маю літак, лечу в Іспанію на море. А можна я Вам буду писати, якщо мені щось треба буде сказати по-іспанськи?"
  8. Серпень.
    07.08 - "Добрий день. Я вже є! :) Відпочинок - СУПЕР!!! Така задоволена! Не хотіла повертатися... Знаєте, останній місяць літа, треба насолодитися сповна, бо скоро дощі... Та й в таку спеку вчитися зовсім не можу, нічого в голові не тримається". 
  9. Вересень.
    01.09. "Добрий день. Вітаю Вас з Днем знань! Діти пішли в школу...а то все витрати додаткові, пора би і мені вже вчитися, але не стягну. Та й в нас змінився начальник, роботи купа. І графік вже не такий, боюся, що зараз точно не зможу і ще так, може, зо два місяці :( Вибачайте, що голову Вам кручу. Але іспанську я люблю і дуууже хочу вчити. Якщо щось зміниться, я Вам напишу". 
  10. Жовтень.
    20.10 - "Добрий вечір. Я тут подумала, може мені треба в групу, щоб вона мене стимулювала вчитися, бо я якось сама не можу. Може мені буде нудно самій. Так, я б хотіла в групі, але то вже з листопада. Зараз маю йти на 2 весілля, а то також все витрати! Ви мене попередьте, як група збереться. Мені було б добре в понеділок на 09:00 і в п'ятницю на 20:00. Бо я ще на англійську ходжу, вже записалася і навіть на першому занятті була два тижні назад. Ви мене зрозумійте правильно, в мене сім'я... їм також треба час приділити... То Ви мені напишите? Я б дуже хотіла! Чекаю".
  11. Листопад.
    01.11 - "ОЛА! Як там моя група, зібралась? Знаєте, я тут була на шопінгу з подругою... і трохи не розрахувала з грішми :( Купила собі шубку на зиму, а про ваш курс іспанської забула :( Витратила всі заощадження і ще й позичила. Ну так мені та шуба сподобалась, я така в ній красотка! :) Та я ще назбираю! А може почнемо вчитись, я Вам потім заплачý? Чекаю на відповідь".
  12. Грудень.
    10.12 - "Добрий день. Я вже трохи назбирала грошенят, але то Миколая скоро, знову непередбачувані витрати :( Та й на роботі знову завал, кінець року все ж таки... :(  Мені зараз точно не іспанської. А ще корпоратив, як завжди, нíчого вдягти... Давайте вже після Нового Року, там, думаю буде спокійніше з роботою, і більше вільного часу. Та й, загалом, в нас ще цілий рік попереду! До літа точно щось вивчу! Та скільки там тої іспанської!!! :) 
Як бачите, відмовок достатньо, а мораль така: лише Ваше сильне, правдиве бажання та тверда рішучість ЗМУСИТЬ Вас вивчати іспанську, а чітко поставлені цілі ВТРИМАЮТЬ на шляху навчання. І це той єдиний аргумент ЗА!

А що Вас змушує відмовлятися від іспанської і як Ви з цим боретесь? 
А що Вас змушує продовжувати вчити іспанську і кидати її?
Оберіть собі питання одне з двох та дайте відповідь, в першу чергу, собі, ну і, звичайно, поділіться з нами.



Comentarios
Añadir nuevo comentario

Para hacer un comentario usted debe estar registrado en el portal. Regístrese або залогінтесь в системі.