KонтактиЮридичні питанняФінансові питанняВідгуки | Країна:
Україна
Австралія
Австрія
Азербайджан
Албанія
Алжир
Ангола
Андорра
Антигуа і Барбуда
Аргентина
Афганістан
Багамські Острови
Бангладеш
Барбадос
Бахрейн
Беліз
Бельгія
Бенін
Білорусь
Болгарія
Болівія
Боснія і Герцеговина
Ботсвана
Бразилія
Бруней
Буркіна-Фасо
Бурунді
Бутан
Вануату
Ватикан
Великобританія
Венесуела
Вірменія
В’єтнам
Габон
Гаїті
Гаяна
Гамбія
Гана
Гватемала
Гвінея
Гвінея-Бісау
Гондурас
Гренада
Греція
Грузія
Данія
Джибуті
Домініка
Домініканська Республіка
Еквадор
Екваторіальна Гвінея
Еритрея
Естонія
Ефіопія
Єгипет
Ємен
Замбія
Західна Сахара
Зімбабве
Ізраїль
Індія
Індонезія
Ірак
Іран
Ірландія
Ісландія
Іспанія
Італія
Йорданія
Кабо-Верде
Казахстан
Камбоджа
Камерун
Канада
Катар
Кенія
Киргизстан
Китай
Кіпр
Кірибаті
Колумбія
Коморські Острови
Конго [Республіка]
Конго [Демократична Республіка]
Косово
Коста-Ріка
Кот-д’Івуар
Куба
Кувейт
Лаос
Латвія
Лесото
Литва
Ліберія
Ліван
Лівія
Ліхтенштейн
Люксембург
Маврикій
Мавританія
Мадагаскар
Македонія
Малаві
Малайзія
Малі
Мальдіви
Мальта
Марокко
Маршаллові Острови
Мексика
Федеративні Штати Мікронезії
Мозамбік
Молдова
Монако
Монголія
М’янма [Бірма]
Намібія
Науру
Непал
Нігер
Нігерія
Нідерланди
Нікарагуа
Німеччина
Нова Зеландія
Норвегія
Об’єднані Арабські Емірати
Оман
Пакистан
Палау
Палестина
Панама
Папуа-Нова Гвінея
ПАР
Парагвай
Перу
Південна Корея
Північна Корея
Південний Судан
Польща
Португалія
Пуерто-Ріко
Росія
Руанда
Румунія
Сальвадор
Самоа
Сан-Марино
Сан-Томе і Принсіпі
Саудівська Аравія
Свазіленд
Сейшельські Острови
Сенегал
Сент-Вінсент і Гренадини
Сент-Кітс і Невіс
Сент-Люсія
Сербія
Сирія
Сінгапур
Словаччина
Словенія
Соломонові Острови
Сомалі
Судан
Суринам
США
Східний Тимор
Сьєрра-Леоне
Таджикистан
Таїланд
Танзанія
Того
Тонга
Тринідад і Тобаго
Тувалу
Туніс
Туреччина
Туркменістан
Уганда
Угорщина
Узбекистан
Уругвай
Фіджі
Філіппіни
Фінляндія
Франція
Французька Гвіана
Французька Полінезія
Хорватія
Центральноафриканська Республіка
Чад
Чехія
Чилі
Чорногорія
Швейцарія
Швеція
Шрі-Ланка
Ямайка
Японія
  | Мова:
Español
Polski
Українська
Русский
English

Чому ваші заняття з іспанської найдорожчі в Україні?

Чому ваші заняття з іспанської найдорожчі в Україні?

Чому ваші заняття з іспанської найдорожчі в Україні?
"Тому що вони найкращі" - могла би бути найкоротша відповідь, або - "тому що хочемо продовжувати піднімати ціни". А ви що думаєте?

Все почалося, коли один з викладачів школи бізнесу "Ігнасіо Круз" сказав мені, що він "не може зрозуміти" як таке можливо, що я постійно піднімаю ціни на заняття з іспанської мови, або на інші заняття.
Потім були інші, які задавали нам таке ж питання.

Нещодавно одна людина, котра цікавилась вивченням іспанської мови, повторила це ж питання, і навіть хоче зустрітися з нами, щоб "побачити" що ми маємо такого в нашій школі, що наші заняття з іспанської мови є найдорожчими в Україні.

Чому ваші заняття з іспанської найдорожчі в Україні?
"Тому що є найкращими" - могла би бути найкоротша відповідь, але не все так коротко, як здається.

Встановити справедливу ціну на будь-який товар чи послугу - це реально складне та відповідальне завдання, і для цього існує багато критеріїв та спеціалістів, які навчаються майже все життя і, насправді, дуже рідко попадають в "десятку".

Є ті, хто думає, що найкраще поставити найнижчу ціну, бо прийде більше клієнтів. Моя практика мені каже, що це не правда. Є багато дешевих занять, але на відміну від сподівань, ці викладачі не мають клієнтів. Приходить більше корисливих люди, але не більше клієнтів, і набагато менше - найкращих клієнтів. Як хороший товар чи послуга може коштувати так дешево? Загалом дешеве коштує дорого. Хороші клієнти платять дорого, бо розуміються на тому, що купують, і купують, бо насправді хочуть цього, а не через імпульс чи тому що це модно.

Нас не цікавить мати багато клієнтів, нас цікавить мати найкращих клієнтів, якими є ті, що знають за що платять і для чого вчаться. Це ті клієнти, які додають престижу нашій школі, бо є клієнтами вибагливими до послуг, які отримують, що зобов'язує нас завжди бути у формі, не розслаблятися і бути найкращими на ринку. Це додаткова цінність, яку отримуємо, окрім більшої фінансової винагороди, чого деякі "викладачі" та "студенти" не бачать чи не розуміють.

Щоб давати хороші заняття, чи то пак відмінні заняття, треба їх готувати добре, і ми даємо відмінні заняття з гарантією. По закінченні кожного заняття, викладач зобов'язаний запитати у клієнта, чи він передав щось цінне та корисне і чи йому сподобалось заняття, і якщо відповідь на одне з цих питань буде негативною, тоді, беззаперечно, ми повертаємо гроші, не запитуючи більше нічого, без зайвих коментарів - ось так просто, і це називається "гарантією".

Після кожного заняття наші студенти, не лише розуміють тему, але й розмовляють на цю тему - і це називається "якість", це - конкретний результат, це те, чого хоче кожна людина, яка вивчає іноземну мову.

Але якість приходить з гарантіями з самого початку навчання, і якщо людина не знає для чого хоче вивчати іспанську мову, ми не даємо їй заняття, нас це не цікавить і ми не хочемо, щоб нам платили. Ми даємо якісні заняття з іспанської мови і на цих заняттях ми не розважаємо людей, не говоримо про дурниці, не по темі заняття, щоб просто згаяти час, посміятися і, таким чином, зімітувати щастя та модерновість.
 
На наших заняттях іспанської мови ви просто навчитеся розмовляти іспанською у веселій формі, використовуючи найновіші методики, на ті теми, котрі ви побажаєте, наближаючи їх до ваших потреб та інтересів і не "забиваючи" вам голову непотрібною та некорисною граматикою, як це робить більшість загальноосвітніх шкіл, де діти вивчають 10 років іноземну мову, а потім не можуть спілкуватися. Це - божевілля, це щось незбагненне..., але це правда.

Наші заняття з іспанської мови наповнені важливістю знання цієї неординарної мови зі всіх точок зору: соціальної, культурної, рекреаційної, економічної, фінансової, бізнесової та інвестиційної, і це називається якістю, додатковою цінністю, відмінністю.

Іспанською мовою вже розмовляє більше 500 млн. чоловік у світі і в найближчому майбутньому буде розмовляти 750 млн. Досить сказати, що нещодавно було надруковано 12 томів про її економічну важливість для світу. Легко сказати, але не так легко сприйняти.

Друзі, не хочу вас втомлювати, тому підсумуємо, чому ми найдорожчі:

  1. Ми унікальні. Ми викладаємо на тій мові, на якій ви бажаєте, коли бажаєте, ту специфічну тематику, яку бажаєте і з тим, ким бажаєте навчатися і в тому місці, де бажаєте. Ваші бажання - це наш путівник занять.
  2. Ми інші. Ми не схожі ні на кого, кожне заняття - неповторне, як і ви, бо ми робимо його "під вас".
  3. Ми дуже рентабельні та креативні для наших клієнтів.  Окрім вивчення іспанської мови, ми допоможемо вам створювати з кожним заняттям нове джерело доходу та ваш власний бізнес, якщо ви цього забажаєте.
  4. Ми дуже сучасні. Наші педагогічні методи є передовими в освіті у світі. Навчаємо бавлячись та розважаючись і для цього використовуємо засоби, які вам подобаються: кіно, відео, дидактичні настільні та електронні ігри, театралізацію, пісні, танці, поезію та інше.
  5. Ми, по суті, є інтернаціоналізаторами та практиками. Ми познайомимо вас з багатьма носіями іспанської мови, щоб ви могли практикуватися та використовували на свою користь знання мови, яку вивчаєте.
  6. Ми є дуже прозорими. Ми можемо дати вам список наших клієнтів, щоб вони поділилися з вами своїми враженнями про нашу роботу.
  7. Ми вміємо ділитися нашим прибутком. Ми це робимо з тими, кому менше "усміхається" удача, в основному, даючи їм безкоштовні заняття, і з рештою планети, реінвестуючи прибутки у створення нових шкіл іспанської мови з додатковою цінністю по всьому світу.
Так, можливо, ми і є найдорожчими на українському ринку, але якщо вас цікавить навчитися розмовляти іспанською вже після першого заняття раз і назавжди, тоді вартість наших занять вам повернеться сторицею.

Пам'ятайте це. Якщо вам бракне грошей, щоб оплатити заняття відмінної якості, і ви насправді хочете вивчати іспанську мову, то ми не зачинемо перед вами дверей, зателефонуйте, і ми вам допоможемо, ми знайдемо найкращу формулу, щоб ви досягли ваших цілей.

Пам'ятайте, що особиста та професійна увага, любов та відданість, на які ви тільки заслуговуєте, не мають ціни. 

Цінності - безцінні, саме це і є школою іспанської мови Цимбали Ольги, додаткова вартість, про яку ви завжди будете пам'ятати та завжди носитимете з собою. 

Якщо ця стаття була вам корисною, поділіться нею. Ти також можеш бути нашим наступним студентом чи викладачем, або обидвома одночасно.

Я, Ігнасіо Круз, один із засновників проекту www.elamigocubano.com, сьогодні 8 березня, Міжнародний жіночий день, прийміть мої найщиріші вітання та глибоку повагу.


Коментарі
Додати коментар

Щоб подати коментар вам треба бути зареєстрованим учасником проекту. Зареєструватись або залогінтесь в системі.



Новини